Линдзи - отново обвинена

Жена от Лос Анджелис ще подаде оплакване и съдебен иск срещу Линдзи Лоън, защото според нея звездата я заплашила докато шофирали. Моника Франга разказала за местна медия, че си карала спокойно по пътя и до нея била звездата в друга кола. Тя била д

2011-02-07 18:59:00
Линдзи - отново обвинена
Жена от Лос Анджелис ще подаде оплакване и съдебен иск срещу Линдзи Лоън, защото според нея звездата я заплашила докато шофирали.

Моника Франга разказала за местна медия, че си карала спокойно по пътя и до нея била звездата в друга кола. Тя била доста радостна, че видяла известна личност, защото от скоро е в града и решила да направи снимка на Лоън.
Линдзи видяла, че я снимат й започнала да крещи и да обижда жената, след което пресекла пътя й и я заплашила с насилие. Полицията се съмнява в историята, защото Моника на няколко пъти променяла дребни детайли докато разказвала, но това не означава, че лъже.

Ако се намери свидетел или снимков материал, по който може да се докаже случката, съдът ще приеме иска на Моника Франга. Ако се окаже, че лъже, Моника ще бъде съдена за клевета и лъжесвидетелстване и може да получи от 1 до 8 години затвор в зависимост от решението на съда.

На ден в САЩ се подават около 1000 фалшифи измамни искове срещу известни личности от сферата на киното, модата, музиката, политиката и други. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия